El CF Cubelles guanya el Derbi del Garraf contra el Sitges per un resultat d'1 a 0

14 d'octubre de 2013

Els locals sumen la primera victòria del campionat en un partit molt igualat que es va decidir amb el gol d'Alan al minut 72

El Cubelles va posar fi a una setmana convulsa de la millora manera possible, guanyant el Derbi del Garraf contra el Sitges (1-0), i sumant així la primera victòria del campionat. Va ser un partit molt igualat que es va decidir amb un golàs d'Alan al minut 72.

A la primera meitat el Sitges va dur el pes del partit, va tenir la possessió de l'esfèrica però li costava crear perill a la porteria d'Anglada. El Cubelles, per la seva part, no trobava la manera d'apropar-se a l'àrea sitgetana. Tot i això, l'oportunitat més clara fou de l'equip local. De fet, a cinc minuts per arribar al descans, després d'un servei de cantonada, els cubellencs van tenir dos remats a boca de canó que Roger Cabezas va aturar.

La segona part, en canvi, va ser de domini del Cubelles, que va anava creant perill, però sense trobar el gol. Finalment, al minut 72 va arribar el gol del Cubelles. Després d'un llançament de còrner, la pilota va anar a parar a la frontal de l'àrea, on Alan la va controlar amb el pit i va connectar una volea que es va colar per tota l'esquadra. Un golàs que va venir precedit de celebració conjunta per part dels jugadors i l'entrenador, Christian Garcia. Durant el darrer quart d'hora, el Sitges va buscar l'empat penjant pilotes a l'àrea, però en cap moment va trobar el camí del gol, i, finalment, els tres punts es van quedar a casa.