El CF Cubelles per 2-1 amb el Sant Pere Molanta

16 d'octubre de 2012

Els blaus segueixen a mitja taula amb la tercera derrota de la temporada

El CF Cubelles perd a Sant Pere Molanta per 2 a 1 en contra. L'equip ha patit la tercera derrota de la temporada i continua a mitja taula amb 9 punts.

El partit va començar amb descontrol per part del Cubelles que com en les darreres jornades va veure com ben aviat el rival es posava per davant en el marcador. En aquesta ocasió el Sant Pere Molanta va orbir la llauna al minut nou. Els següents minuts el Cubelles va aconseguir asserenar el joc però poc abans del descans al minut 44 van rebre el dos a zero, gol psicològic. A la segona part, l'equip entrenat per Cristian Garcia, que aquesta jornada estava sancionat, va sortir amb ambició de remuntar com en la jornada passada. Al minut 51 l'Adrià Marcadé va aconseguir el gol del Cubelles. Així i tot, el marcador ja no es va moure i el partit va acabar amb 2 a 1 en contra.

Amb aquesta derrota, el Cubelles se situa vuitè a la classificació dins d'un grup de quatre equips que tenen 9 punts. Està a tres punts de les posicions de descens i a dos del tercer classificat. Al capdavant, en segon lloc amb 14 punts hi ha el Ciudad Cooperativa que és l'únic invicte del grup 3 de segona catalana. El líder continua sent l'Olesa de Montserrat que suma 15 punts.

El CF Cubelles s'enfrontarà aquest dissabte al municipal Josep Pons i Ventura contra el Club Esportiu la Guàrdia, de Sant Vicenç dels Horts, cinquè classificat amb 11 punts. En aquest partit, el Cubelles no podrà comptar ni amb Ayoub ni amb Edgar Fontiveros, tots dos sancionats en el partit d'aquest cap de setmana.