El Club de Futbol Cubelles cau contra el Can Vidalet per 0-6

2 d'octubre de 2013

Aquest ha estat el pitjor partit de l'equip local amb una nul·la efectivitat a la portaria

Desfeta del CF Cubelles (0-6) davant del Can Vidalet en el pitjor partit des que milita a la segona catalana. Els locals als 15 minuts ja perdien per 0-2. Els jugadors de l'entrenador Christian Garcia, que encara no han puntuat en les primeres quatre jornades, van jugar el pitjor partit en anys, amb un joc sense idees, amb constants pèrdues de pilota en zones perilloses i amb una nul·la efectivitat davant de porta. Aquests factors units a un partit molt seriós del Can Vidalet van constatar la falta de competitivitat dels del Garraf que hauran de millorar molt per tal d'aconseguir l'objectiu de la salvació.

Els d'Esplugues es van trobar amb dos gols en les primeres arribades i van aprofitar el mal moment dels jugadors locals per regalar-se un partit pràcticament perfecte, on es van permetre el luxe de repartir minuts i mantenir la porteria a zero.

0-4 al descans

El Cubelles tan sols va donar signes de recuperació amb el 0-2, amb dues grans ocasions, pro els visitants van castigar la falta d'efectivitat anotant dos gols més abans del descans. A la represa el Can Vidalet encara va perforar la porteria dos cops més, sota la mirada frustrada d'uns jugadors totalment entregats. Els blaus a més van acabar jugant amb 9 per l'expulsió de Botifoll i la lesió de Denis quan ja no quedaven canvis. Curiosament els visitants no van aprofitar aquesta superioritat i els últims 15 minuts van deixar passar el temps mantenint la possessió de l'esfèrica. Partit per oblidar d'un CF Cubelles que seguirà cuer del grup 3 de la Segona Catalana, després d'encaixar la major golejada a casa de les últimes temporades.