20 d'octubre de 2022
Aquest dimecres, Anna Trillas, nutricionista del CAP, ha ofert un taller sobre alimentació saludable.
El CAP en col·laboració amb l’Ajuntament ha començat aquesta setmana un seguit de tallers que periòdicament aproparan qüestions rellevants per un envelliment actiu.
Aquest dimecres, Anna Trillas, nutricionista del CAP, ha exposat els punts més importants a tenir en compte per la gent gran en els àpats diaris i el tipus de menjar. També ha donat pautes per detectar si hi ha cap problema de salut o símptomes associats a una alimentació insuficient. El taller, oberta a tothom, ha reunit un grup d’usuaris del casal d’avis i s’ha celebrat aquest dimecres al migdia a la sala d’exposicions del Centre Social.
És la primera xerrada centrada en l’envelliment actiu que el centre de salut organitza en col·laboració amb l’Ajuntament. En les pròximes edicions es parlarà de benestar emocional amb la psicòloga del CAP, Lídia Bou, i periòdicament en els següents tallers se seguiran explicant aspectes relacionats amb un envelliment actiu i saludable.