El CF Cubelles es proclama Campió de Lliga

31 de maig de 2010

L'equip local aconsegueix l’ascens a la primera regional per segona vegada en la seva història

El CF Cubelles es va proclamar Campió de Lliga del G-12 de la Segona Territorial al imposar-se dissabte passat al Josep Pons i Ventura per 4-2 al Piera. D’aquesta manera l’entitat cubellenca aconsegueix l’ascens a la primera regional per segona vegada en la seva història.

L’equip de Delfí Ferreras arribava en la última jornada empatat a punts amb el Moja, i amb l’únic objectiu d'aconseguir els tres punts. Un Josep Pons i Ventura ple, entregat al seu equip, era l’escenari d’un partit històric.

Des dels primers minuts el conjunt cubellenc dominava al joc, amb un Piera concentrat en aguantar els màxims minuts possibles amb la porteria a zero. Desprès d’uns primers minuts de nervis, on el jugadors eren conscients de la importància del partit, minut a minut el CF Cubelles es feia amb les regnes del partit, i arribaven amb més perill a la porteria visitant.

Un gran Gerard a la banda dreta donava els primers ensurts quan posava dues centrades al segon pal que remataven,  primer Dan, i desprès Luismi, sense premi. Finalment, seria el mateix Gerard el que obriria la llauna amb un gran gol de cap. Centrada des del cantó esquerra i Gerard en planxa obria el marcador i disparava l’alegria dels aficionats.

Amb l’avantatge al marcador i la derrota momentània del Moja els aficionats cubellencs veien el títol de lliga més a prop, l’equip seguia posant en setge a la porteria rival. El 2 a zero seria obra de Francesc que aprofitava una bona passada per anotar un gol d’autèntic depredador d’àrea. El colofó de la primera part el posaria Dan que aconseguí un autèntic golas aprofitant una passada en profunditat per superar amb una gran vaselina al porter del Piera. Amb el 3 a 0 i abans de anar al descans els cubellencs van desaprofitar un penal, que Fran el va enviar a les mans del porter.

La segona part va ser un pur tràmit amb els cubellencs amb ganes de celebrar la victòria i un Piera esperant l’hora per tancar la temporada els minuts passaven i el aficionats s’ho passaven d’allò més bé al ritme de la batucada Timbasound de les roquetes convidada per el club. Delfí Ferrreres va donar entrada als cinc jugadors de la banqueta mentre el jugadors lesionat i substituïts ja celebraven el titol de lliga. Però els blaus encara anotarien un gol més. Francesc desprès duna gran passada de Jesús que va entrar a la segona part, es desfeia de dos defenses i superava el porter col•locant el 4 a 0 i aconseguint el seu 35 gol en 34 jornades.

Els darrers minuts ni l’ultima espenta d’un Piera que retallava distancies ni la remuntada estèril del Moja, feien posar nerviosos uns jugadors entregats a la celebració. En el darrer minut el col•legiat senyalava penal a l’àrea cubellenca amb el temps esgotat. Lolo tot i endevinar la trajectòria no podia evitar el 4-2 final.

Amb el xiulet final, el so d’una gran traca començaven les celebracions on no i va faltar el cava. Amb els jugadors, tècnics i aficionats celebrant el títol de lliga i l’ascens de categoria.

El CF Cubelles, la propera temporada jugarà a la Primera Regional per segona vegada en la seva història. Després d’aconseguir el titol de lliga amb 80 punts, els mateixos que el Moja que disputarà la promoció d’ascens. Els blaus, a més, han aconseguit un record de gols, amb 112 en 34 jornades de lliga. Amb les celebracions es posava el punt i final a una gran temporada.