El Sots-21 del Cubelles, nou equip de Preferent

3 de setembre de 2012

Va guanyar divendres al St. Josep Obrer (76-67)

Divendres a la tarda el sots 21 del CB Cubelles, entrenat per Xavi Sentís, es convertia en equip de Preferent després de superar al Sant Josep Obrer per un ajustat 76 a 67, resultat que no reflectia la superioritat vista en pista en molts moments del partit per part del Cubelles.

L’encontre començaria amb un equip blau imposant-se davant un conjunt inferior en totes les facetes del joc menys en el rebot. Els de Sentís dominarien còmodament el marcador per concloure el primer període amb un avantatge de 2 punts (17-15) que s’ampliaria fins els 7 punts (38-31) al descans gràcies a una bona actuació d’Humbert Lluch. Els jugadors del Cubelles, però, es veurien sorpresos per les ganes del conjunt rival al tercer quart i el marcador s’igualaria a 54 punts. L’últim període, amb molts nervis, se l’adjudicaria de nou el Sots-21 del Garraf concloent amb un marcador final de 76 a 67, ajustat però prou còmode veient els instants finals de partit. Victòria que val una plaça a Preferent.

Per la seva banda, el sènior masculí, amb les baixes d’Isma, Salva, Capa i Marcos, i amb el reforç de 2 sots-21, va caure per un marcador ajustat de 56-51 davant del Casal de Vilafranca, de 2a Catalana, ahir diumenge. Es tractava del primer amistós de pretemporada dels homes de Pau Cànovas, que tornaran a jugar un partit el proper dijous, a Cubelles, davant dels Monjos (3a Catalana).