Els sots-21 del CB Cubelles perd el primer assalt per la Preferent

31 d'agost de 2012

Els cubellencs juguen divendres davant del Sant Josep Obrer a Vilafranca del Penedès (19h)

El Sots-21 masculí del CB Cubelles ha desaprofitat la primera oportunitat de superar satisfactòriament les fases per entrar a la categoria Preferent, al perdre 74 a 63 davant l’AE Aula ‘A’ ahir a Sant Feliu.

El partit començava bé pels del Garraf amb un inici ordenat en atac i en defensa, i amb un alt encert des de la línia de 6,25 que permetia al conjunt de Sentís marxar amb un marcador favorable a la finalització del primer quart (18-20). Però les coses es complicarien just abans d’arribar al descans, després de dos minuts molt dolents. Aquesta desconnexió permetia a l’AE Aula remuntar i obtindre una diferència favorable de 8 punts (40-32) just abans del pas pels vestuaris.

La zona proposada pel tècnic vilanoví del CB Cubelles al tercer quart donava bons fruits i els blaus es posaven de nou per davant en el marcador. Tot i això, la zona pressionant del conjunt  barceloní aconseguia ser un autèntic malson pels jugadors de Sentís, que perdien constantment pilotes i erraven en les decisions ofensives. L’avantatge al finalitzar el tercer quart es reduïa en només un punt (51-44). L’últim quart, a batzegades, no afavoriria a un Sots-21 del Cubelles que veia com, mica en mica, la diferència en el marcador anava incrementant fins arribar al definitiu 74 a 63.

Avui divendres, l’equip entrenat per Xavi Sentís disposarà d’una nova oportunitat per entrar a Preferent. El seu rival serà el Sant Josep Obrer que perdia en primera ronda per 30 punts de diferència (72-42) davant el Club Natació Terrassa. Precisament, Sentís analitzava que una competició d'aquest tipus es prepara "com si s'haguessin de jugar els quatre partits"

L’escenari serà el Pavelló Joan Marqués de Vilafranca del Penedès a les 19h.