Golejada 10 a 0 del CF Cubelles contra el Ribes

31 d'agost de 2023

La pròxima cita prevista serà aquest dissabte 2 de setembre al camp municipal Josep Pons i Ventura contra l’Arboç, un equip de segona catalana del mateix grup 6 de lliga que el CF Cubelles.

Aquest dimecres, el primer equip del CF Cubelles ha aconseguit un contundent 10 a 0 contra el Ribes de tercera catalana.

A la primera part, Carlos Henarejos ha aconseguit un doblet, rematat amb un gol d’Àlex Valldosera. Amb aquest 3 a 0 s’ha passat a la segona part. Ens els primers minuts, el CF Cubelles ha sortit a totes i aquí ha començat el festival de gols. Guillem Micó n’ha fet 4, Solaiman n’ha anotat un i, als últims minuts, Raül Mesa encara ha fet un doblet particular.

En aquesta pretemporada, per ara, el CF Cubelles només ha patit una derrota, en el partit de Festa Major contra el Vilafranca, un equip de tercera federació.

La competició arrencarà el 9 de setembre, a les cinc de la tarda amb la visita del Remolins Bitem de les Terres de l’Ebre.