La cursa 5k10k de Cubelles espera centenars de corredors el 20 de novembre

11 de novembre de 2022

Per ara ja hi ha més de 300 persones inscrites i des de l’organització confien que els últims dies se n’afegiran més.

El diumenge 20 de novembre Cubelles recupera una prova atlètica, la Finques Ferrer 5k10k Cubelles, que es correrà pels carrers de la Mota. La cursa ha estat impulsada per diversos patrocinadors i comerços de la vila amb l’empresa Som Experiències i la col·laboració de l’Ajuntament i l’associació Actíva’t.

Albert Mozó és l’organitzador de la Finques Ferrer 5k10k Cubelles, prevista pel dia 20 de novembre.

El recorregut està pensat perquè els corredors més entrenats el superin amb ritmes ràpids i els qui comencin no hi trobin dificultats. La sortida i l’arribada estaran ubicades al poliesportiu i s’anirà per l’avinguda de l’Onze de Setembre fins el límit amb Cunit i es tornarà en paral·lel al mar fins a la desembocadura. Els cinc quilòmetres es fan en una volta i els deu quilòmetres amb dues voltes.

Albert Mozó de Som Experiències també ha explicat que hi haurà activitats i curses infantils a partir de les 11 h. per les quals també cal inscripció prèvia.

Per la seva banda, l’Ajuntament dóna suport a la iniciativa que confia que pugui perdurar i convertir-se en una cita fixa al calendari local.

Des de l'última Cursa del Puig de Tiula, disputada l'any 2019, que Cubelles no comptava amb cap cita semblant al calendari. L'any 2013 ja es va celebrar una 5k 10k a Cubelles que no va tenir continuïtat, tal com va passar també amb la Cursa del Penedès Marítim, que l'any 2017 va recuperar el mateix format i s'havia de celebrar alternativament a Cubelles i a Cunit, però que només va sumar una sola edició.

Les inscripcions per participar de la cursa Finques Ferrer 5k10k Cubelles continuen obertes i tenen un cost de 16 euros els 10K i 13 euros els 5k. En tots dos casos la inscripció inclou, entre d'altres, una samarreta de regal i una bossa del corredor.