Torna la tradicional mona de Pasqua, coronada amb figures i ous de xocolata

5 d'abril de 2023


Aquest dolç segueix sent un element que combina innovació i tradició, imprescindible a les taules de casa nostra

El dolç típic per excel·lència present el dilluns de Pasqua, és la mona. Actualment, el catàleg del pastís centenari és quasi infinit, amb les noves tendències cada pastisser ha actualitzat la seva forma de producció. L’element protagonista és la xocolata, on els pastissers han innovat amb la creació creativa de figures i sabors. 

 

Ingrid Casas del Forn i Pastisseria Casas ubicada al carrer d'Àngel Guimerà ha explicat quines són les mones més sol·licitades aquests darrers dies.

 

Les mones han anat evolucionant, l’Ingrid Casas ha parlat de les diferències entre les mones tradicionals i les mones que es consumeixen en l’actualitat. 

 

Ara al 2023, sense restriccions en les reunions familiars permet en la mesura del possible recuperar el ritme habitual de venta de les mones. L'Ingrid Casas ha apuntat quins tipus d’inconvenients s'han trobat aquest any . 

 

Finalment, Casas ha destacat les novetats que s'han introduït a les mones d’aquest any. 

 

Coronada amb plomes de colors i ous de xocolata, la mona segueix sent un element que combina innovació i tradició imprescindible a les taules de casa nostra.

 

 

 


  • 050423-mones-2.jpeg
  • 050423-mones 1.jpeg
  • ALCALDESSA RESPON
  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • canal you tube
  • col·labora
  • Butlletins correu
  • des de 1981
  • ELECCIONS MUNICIPALS 2023
  • ESPECIAL BIBLIOTECA
  • història eleccions 1970-2019
  • paulina 100 anys
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles