21 de juny de 2023
Les pastisseries de Cubelles treballen per mantenir les vendes de la temporada passada
Aquest divendres arriba la Revetlla de Sant Joan, a banda de les fogueres, els petards o la flama del Canigó, una de les protagonistes de la celebració són les coques de Sant Joan. Les pastisseries de Cubelles ja fa uns dies que treballen per poder garantir que no faltin aquests dolços a cap taula.
Ràdio Cubelles ha pogut parlar amb les pastisseries Casas i Vilamajó que han explicat que les previsions amb les quals treballant són les xifres de la temporada passada, tot i que en caure la Revetlla just al començament d'un cap de setmana podria fer augmentar les vendes.
Les coques més clàssiques, com les de pinyons, crema o fruita confitada encara són les més sol·licitades, tot i que cada cop tenen més sortida les farcides, que poden ser de nata, crema o xocolata. Cal no oblidar les coques de pasta de full on la de llardons és indiscutiblement la preferida.
La inflació de les matèries primeres així com de l'energia ha fet que els preus registrin un lleuger increment respecte a l'any anterior. Tot i això, s'espera arribar a les xifres de venda de la temporada passada.