30 de gener de 2017
Cubelles i Cunit reediten aquest febrer una campanya gastronòmica pròpia amb una vintena d’establiments d’ambdós municipis.
Entrevista a Raül Mudarra, regidor de turisme, comerç i fires
El Penedès Marítim manté l’aposta pel Mes del Xató per tal de donar protagonisme a la gastronomia local i a un dels plats de temporada més característics del territori. En aquesta segona edició s’ha incrementat el nombre de negocis cubellencs fins a 15, mentre que de Cunit hi haurà quatre bars i restaurants. Tots es comprometen a oferir un menú del mes del xató que inclourà sempre aquest plat tradicional a base d’escarola, bacallà, anxoves, tonyina i la seva salsa característica.
El regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, ha destacat l’increment de negocis implicats en el Mes del Xató i considera que és una manera d’atraure més visitants en èpoques fora de temporada turística. Per part dels ajuntaments del Penedès Marítim s’ha donat llibertat a cada restaurant per fer l’oferta de menú del xató.
El llibret informatiu del Mes del Xató del Penedès Marítim de moment es pot consultar a internet a la pàgina de l’Ajuntament de Cubelles i al portal de turisme de Cunit. En format paper, el llibret amb la informació de la campanya gastronòmica i de tots els restaurants es presentarà dimarts 31 de gener i partir d’aleshores ja es podrà recollir als establiments implicats i als equipaments municipals.